لینوکس چیست | سرور لینوکسی چیست | FarazServer

لینوکس چیست | سرور لینوکسی چیست | FarazServer

یکی از مهم ترین دغدغه های امروز دنیای کامپیوتر به خصوص برای تریدر های ارز دیجیتال و کسانی که در حوزه برنامه نویسی، فعالیت می کنند؛ دسترسی به سیستم عاملی با محیط امن و آزاد است که به راحتی قابل تغییر و توسعه باشد. سیستم عامل لینوکس از این قبیل سرور ها است، که در ادامه این مقاله بیشتر به مقاله لینوکس چیست می پردازیم .

سرور linux چیست ؟

سیستم عامل لینوکس یکی از پرقدرت ترین سیستم عامل های موجود است که به صورت عمومی و Open Source ارائه می شود. این سرور به علت متن باز بودن به برنامه نویسان زیادی، اجازه این را می دهد که آن را توسعه بدهند و نیاز های خود را در حوزه های گوناگون برآورده کنند.

سرور لینوکسی، Desktop Environment های زیادی دارد، که موجب جذابیت بیشتر لینوکس، نسبت به سایر سیستم عامل ها می شود. Desktop Environment یا همان محیط دسکتاپ، محیطی شبیه به دسکتاپ است. هر کدام از این دسکتاپ ها، محیطی گرافیکی به اسم GUI یا همان Graphical User Interface دارند که به صورت جدا از هم یا با هم استفاده می شوند.

لینوکس چیست و سیستم عامل لینوکس مناسب چه افرادی است؟

همان طور که در ابتدا اشاره کردیم سیستم عامل لینوکس در بین مهندسان نرم افزار، برنامه نویسان ،تریدر ها و مشترکین ارز های دیجیتال از محبوبیت بالایی برخوردار است. اما به دلیل پیچیدگی بیشتر در مقایسه با سایر سیستم عامل ها، استفاده از آن برای عموم افراد چندان راحت نیست.

مزایای سیستم عامل لینوکس

  • هزینه ای ندارد؛ سیستم عامل لینوکس به دلیل این که متن باز است و استفاده از آن رایگان است از محبوبیت بالایی برخوردار می باشد.
  • امن بودن فضای سیستم عامل؛ به دلیل متن باز بودن آن، افراد زیادی توانسته اند روی امنیت آن کار کرده و بسیاری از حفره های نا امن را مسدود کنند.
  • سیستم عامل لینوکس از سرعت بالایی برخوردار است.
  • دارا بودن پشتیبانی قوی سرور لینوکسی یکی دیگر از مزایای این سیستم عامل به حساب می آید.
  • نیازی به نصب درایور ندارد.
  • چند کاربره است؛ به این ترتیب به طور هم زمان روی چند Device مختلف قابل استفاده می باشد.

این ویژگی لینوکس، استفاده از IP ثابت های چندکاربره را ممکن می کند. در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درباره سرور های IP ثابت، به این صفحات مراجعه کنید:

IP ثابت مخصوص ترید

  • انعطاف پذیر و قابل تغییر است؛ بنابراین تغییرات زیادی می توان روی آن اعمال کرده و سیستم عامل را شخصی سازی کرد.
  • حجم زیادی ندارد و سبک می باشد.

معایب سیستم عامل لینوکس

  • سرور لینوکس، User Friendly نیست؛ برای افرادی که آشنایی کافی ندارند کار با آن سخت و پیچیده خواهد بود.
  • برنامه های اختصاصی کمی دارد.
  • درایور بعضی از سخت افزار ها نیست.

چگونه لینوکس را بهتر بشناسیم؟

برای شناخت بیشتر سیستم عامل لینوکس نیاز است که با انواع لینوکس (توزیع لینوکس) آشنا شوید…

توزیع لینوکس (به اختصار distro)، سیستم عاملی است که از یک مجموعه نرم افزاری، بر اساس هسته لینوکس و اغلب یک سیستم مدیریت بسته ای تشکیل شده است.

لینوکس برای طیف وسیعی از سیستم ها، نظیر رایانه های شخصی مثل Linux Mint، دستگاه های تعبیه شده مانند OpenWrt و ابر های یارانه ای قدرتمند مانند توزیع های Rocks Cluster دارای توزیع می باشد.

توزیع معمولی لینوکس

توزیع معمولی لینوکس، هسته لینوکس، ابزار ها و کتابخانه های GNU، مدارک، نرم افزار های دیگر، محیط Desktop، یک سیستم پنجره ای و مدیر پنجره را شامل می شود.

در سیستم عامل لینوکس بیشتر نرم افزار ها به صورت آزاد و Open Source هستند که به شکل Binary کامپایل شده اند. منبع کد آن ها، در دسترس بوده و امکان تغییر نرم افزار اصلی را می دهد. توزیع های لینوکس معمولا به صورت اختیاری بعضی از نرم افزار های اختصاصی را شامل می شوند که ممکن است در قالب کد منبع در دسترس نباشند.

نتیجه گیری نهایی درباره لینوکس چیست

با توجه به نکات ذکر شده، می توان نتیجه گیری کرد؛ این سیستم عامل بسیار انعطاف پذیر است، قابلیت شخصی سازی دارد و از امنیت بالایی برخور دار می باشد. بنابراین، بین مهندسان نرم افزار و متخصصان در حوزه کامپیوتر، محبوبیت زیادی دارد. اما از طرف دیگر، سیستم عامل لینوکس، چندان User Friendly نیست و کار با آن برای عده ای مشکل به نظر می رسد.

در نهایت، در صورت کسب اطلاعات کافی در مورد سیستم عامل لینوکس، می توانید به راحتی از آپدیت های جدید آن استفاده کرده و بیشتر نیاز های خود را برطرف کنید.

سایر مقالات پر بازدید هفته

احراز هویت در بایننس

تتر چیست

خرید VPS روسیه

 

ارسال پاسخ